Onze aanpak

1. Detectie van uw flexibiliteit

Virtual-Power gaat in eerste instantie op zoek naar de flexibele gebruikers binnen uw bedrijf. We brengen deze in kaart en bekijken de mogelijkheden voor de aansturing hiervan, rekening houdend met de door u opgelegde randvoorwaarden.

2. Offerte op maat

Na het in kaart brengen van uw flexibele gebruikers werken we een op-maat energiecontract voor u uit. Hierbij heeft u de optie om uw huidige energiecontract te laten overnemen of te starten vanaf een latere datum. 

3. Investeringsplan

Bij Virtual-Power geldt één vuistregel: “Hoe méér flexibiliteit, hoe goedkoper uw prijs”. Eens klant van Virtual-Power kijken we samen naar de mogelijkheden in uw bedrijf om de flexibiliteit te verhogen. Dit resulteert in een investeringsplan waarbij u de mogelijkheid heeft om zelf te investeren of dit door Virtual-Storage te laten doen.

4. Monitoring & sturing energiestromen

Op continue basis monitoren én sturen we via een intelligente sturing de energiestromen in uw bedrijf om de flexibiliteit te vermarkten. We voeren een extra controle uit op uw installatie waardoor we tijdig onregelmatigheden kunnen vaststellen en bijsturen waar nodig. Ondertussen profiteert u van een extra korting op uw energietarief zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen. 

5. Begeleiding door een energiemanager

Doorheen de looptijd van uw contract wordt u bijgestaan door een energiemanager, aangesteld door Virtual-Power Deze begeleidt u bij uw investeringsplannen en adviseert u over de mogelijkheden. Hij volgt uw verbruik continu op zodat u niet voor verassingen komt te staan. 

Sluit Menu